Viimeisimmät kuulumiset

Efektiapaja
Efektiapajasunnuntai, 3 joulukuun, 2023 at 6:55am
Viikonloppuna painettiin pikkujoulu humussa Valo ja ääni tekniikan parissa. Corona virus tiputti miehistöä petiin aikalailla, ja vähän ohuella miehityksellä jouduttiin painamaan, mutta kaikki hommat meni suunnitellulla tavalla maaliin pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Kuva perjantain yritysjuhlista, lavalla legendaarinen Windows95man
Efektiapaja
Efektiapajakeskiviikko, 29 marraskuun, 2023 at 6:21pm
Alppimaja
Tänään ollaan ihan Bondina teknikoimassa pikkujouluissa.
Efektiapaja
Efektiapajasunnuntai, 26 marraskuun, 2023 at 12:39pm
Eilen oltiin Tapahtumakeskus Tullisali juhlimassa HitMix:n synttäreitä, ja laitettiin isompaa kakku kynttilää palamaan. Mukana bileissä oli DJ Oku Luukkainen Chorale, Gunther, sekä Poppikone mies mister Dj ICE K
Efektiapaja
Efektiapajatorstai, 12 lokakuun, 2023 at 7:37am
2020 kesällä oltiin tekemässä Waldon striimikeikkaa Lahden Möysän Musaklubilla. Se oli erikoista aikaa, kun rokattiin striimiä tyhjästä baarista. Tulevana perjantaina Waldo Möysällä rokkaamassa ihmisiä täynnä olevassa Möysässä, ja meidänkin kalenterissa näkyy keikka Möysän Musaklubi - Mössö :lle Nyt on jatkojen merkeissä.
Efektiapaja
Efektiapajamaanantai, 9 lokakuun, 2023 at 10:02pm
Uusia urheilulajeja mukaan. Tällä kaudella Efektiapaja toimii mukana myös OLS:n salibandy F-liiga :n otteluiden tehosteissa, ja osaltamme olemme tuomassa osaamistamme ja kokemusta urheiluviihteen kentältä myös salibandy peleihin. OLS Salibandy
Efektiapaja
Efektiapajatorstai, 14 syyskuun, 2023 at 7:00am
Oulun Energia Areena
Talvikausi käyntiin. Eilen aloitettiin jääkiekko Liigan kausi 2023 - 2024 Oulun Kärpät Kärppien mukana, Efektiapaja vastaa tälläkin kaudella Kärppien kotipeleissä areenan valo-,ja tehoste tekniikasta.

📸 Leevi Järvi
Efektiapaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *