Vuokrattavana oleva tekniikka

Sparkler Kylmäkipinä koneet (Dmx ja kaukosäädin ohjattava) 4kpl

Hinnat alkaen 80€/kpl +alv

Turvallisuussyistä emme vuokraa näitä koneita ilman käyttäjää.(operaattorin hinta 150€ Alv0%) Meidän operaattorit työskentelevät Tulityö lupien alla aina, kun kyse on kipinä koneista. Sisätiloissa tarvitsemme aina myös kiinteistön omistajalta luvan tulityöhön. Me hoidamme vaara arvioinnit, ja tarvittavat etäisyysmittaukset turvallisille efektien käytöille, jälkisiivouksen, ja jälkivartioinnin.

Pystysavukone 24*3W RGB (dmx ja kaukosäädin ohjattava) 4kpl

Nyt myös 4 Kpl ADJ Fury Pro Pystysavukoneita Dmx, LangatonDmx, ja Kaukosäädin ohjaus mahdollisuus.

Nopeasti haihtuvalla savunesteellä varustetut pystyyn ampuvat RGB savukoneet. Simuloivat Co2 efektiä ilman raskaiden kaasupullojen raahaamista. Hinnat alkaen 15€/kpl

6*40w RGBW Beye Zoomilla 4kpl

Keskikokoinen spot/wash Linssiefektillä

Hinta alkaen 20€/kpl

40w RGBW Led pinspot 8kpl

Pienikokoinen liikkuva 40w ledillä ja angeleyes renkaalla

Alkaen 10€/Kpl

7*15w Staattinen RGBWUA ledispotti 20kpl 5€/kpl

Chamsys Miniwing Dmx ohjain kysy vuokra hintaa!

Grandma2 Onpc Faderwing Kysy vuokra hintaa!

Langaton Dmx järjestelmä 8 vastaanotinta 2 lähetintä joista toinen dmx verkkoon liitettävä, ja toinen 54ch kädessä pidettävä langaton dmx ohjain esimerkiksi LedSpoteille, ja savukoneille.

Äänitekniikkaa meiltä löytyy esimerkiksi Allen&heat qu16 digi mikseri kaukokaapelilla. Langattomia mikrofoneja Shure Senheiser ja Akg merkeiltä. Inear järjestelmä 2 lähetintä 4 vastaanortinta. Lisäksi yhteistyö kumppaneiden kautta meillä on mahdollista tarjota isojakin äänentoisto järjestelmiä.

Mitä meiltä ei saa on Karaoke palvelu, mutta sitä etsivätkin me osaamme neuvoa oikeaan osoitteeseen. Ja voimme auttaa kokonaisuuksien kasaamisessa keskitetysti eri toimioiden kanssa.