Kylmäkipinä show

Nyt mahdollista saada ensimmäisten joukossa omiin juhliin kylmäkipinä koneita. Koneet ovat verrattain uusia suomenmaassa, ja se aiheuttaa paljon sekaannusta. Kylmäkipinä koneet eivät ole pyrotekniikkaa, vaikka erehdyttävästi muistuttavatkin tuttua pyroteknistä isoveljeään Gerbbiä. Isoveljeensä nähden näissä laitteissa on se ero, että laitteissa ei pala mitään, vaan laite muodostaa kipinät kuumentamalla titaanihiukkasia. Titaanin ominaisuuksista johtuen laitteesta ulostullessaan kipinät eivät enään ole kuumia, vaikkakin loistavat kirkkaana. Kipinä suihkun kokoa ja aikaa pystytään myös ohjaamaan portaattomasti (korkeus0-5m, aika 0-30s) ja efekti on toistettavissa kertatankkauksella noin parikymmentä kertaa helposti riippuen efektin kestosta ja korkeudesta.

Turvallisuus määräykset. Laitteen käytössä. laitteen käyttäjän pitää osata käyttää laitetta oikein ja turvallisesti, tästä syystä toimitamme laitetta vain omilla käyttäjillä. laitteen turvarajat on vähintään 1m niin laitteen ympärillä, kuin kipinäsuihkun korkeimmasta kohdasta kattoon, tai yläpuolella olevaan asiaan. koneiden käyttöä varten on myös hyvä hankkia tilapäiset tulityöluvat, ja me voimme hoitaa osaltamme tämän asian. Samoin me toimitamme kaikki tarvittavat turvavälineet, jotta jonkin käsittämättömänkin vahingonkin sattuessa olemme vielä tilanteen herroina. (Yhtään dokumentoitua turvallisuusongelmaa kyseisten laitteiden kanssa ei ole tullut vastaan)

Mitä me tarvitsemme teiltä

Sähköpistokkeen, tiedot tapahtuman paikasta ja tapahtumasta. Me hoidamme loput.

Missä kylmäkipinöitä sitten kannattaa käyttää.

Hääjuhlat ( Kirkosta uloskävelyihin, Juhlapaikalle saapumiseen, hääkuvauksien efektointiin, häätanssin efektiksi. )

Musiikki hommat (Live-keikat, musavideoitten kuvaukset, promo kuvaukset, keikkapaikkojen sisäänkäynnit. )

Yritystapahtumat (Tuote lanseeraus tilaisuudet, Pääjohtajan lavalle kävely,)

Urheilutapahtumat (Sisääntulot, palkintojen jaot, maaliin tulot)

Hinnoista kun pitää jotain sanoa niin puhutaan satasista euroissa. Riippuu tietenkin että missä ja minkälainen tapahtuma, mutta tuo jo antaa jotain osviittaa siitä että missä hinnoissa pyöritään kustannuksissa)

Tuossa vaan muutamia esimerkkejä ota rohkeasti yhteyttä ja selvitellään miten me voimme palvella teitä.

Eerikki Peltokorpi

eki@efektiapaja.fi 0405539742

Sparkler kipinäkoneet